Menu
Luftfoto 1

Gl. elever

"På Balle siger vi ikke farvel, men på gensyn". Balles elevforening laver i samarbejde med skolen mange arrangementer for tidligere elever.

På disse undersider kan i læse mere om gl. elever og arrangementer på Balle Efterskole.

Vi har lavet nogle retningslinjer for samarbejdet med gl. elever. Er man interesseret i at lave arrangementer, kan man kontakte Søren Petersen som er skoledirektør.

"Skolen ser positivt på at tidligere elever ønsker at bevare tilknytningen til skolen samt ønsker at holde fast i nogle fællesskabsoplevelser.

Det er muligt at etablere hold for gamle elever, samt stille op til forskellige opvisninger/stævner som et Ballehold, hvis nedenstående betingelser er opfyldt:

- God opførsel – fortsætte Balleånden.

- Være ambassadører for Balle – fastholde det gode ry og rygte.

- Ingen alkohol o.lign. på skolens område eller i forbindelse med opvisning/stævner.

- Følge de retningslinjer der udstikkes af den ansvarlige fra skolen.

Ved eventuel træning på skolens område kan skolen være behjælpelig med at arrangere overnatning og forplejning til rimelige priser.

Ved eventuelle opvisninger/stævner kan der søges om tilskud fra skolen, men påregn egenbetaling.

Fra skolens side forventes det, at der ved ovenstående tiltag organiseres en ansvarsgruppe/koordineringsgruppe – disse personer kan søge om kørselsgodtgørelse 

Skolen har ikke forpligtet nogle lærere til at deltage i ovenstående tiltag, men dette kan eventuelt arrangeres i forhold til omfang og behov – afregningen for dette aftales i et samarbejde med læreren, Søren Petersen og koordineringsgruppen."

Søren Petersen

Balle Musik- & Idrætsefterskole.

Seneste nyhed

Vis alle ›
07 mar

Kom og besøg os onsdag den 7. marts

Interesserer du dig for fodbold, musik, rytmisk gymnastik, spring-styrke eller håndbold?Eller vil du gerne høre lidt ...Read More
Læs mere

Besøg vores webshop

Vidste du at vi har vores egen webshop?
Brug venligst følgende login:
Brugernavn: Balle
Password: efterskole