Menu
10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Gymnastik ---007 10535---Balle ---Gymnastik ---017 10535---Balle ---Gymnastik ---024

Rytmisk gymnastik Efterskole

"Har DU lyst til at bevæge dig og arbejde koncentreret? Har DU lyst til at grine samt vende op og ned på rytmisk gymnastik? Og har DU lyst til at blive udfordret på dit niveau? Så er rytmelinjen lige noget for dig!!"

Tirsdag den 3. marts er der ÅBENT HUS på Balle
LÆS MERE OG TILMELD DIG HER..

Rytme - gymnastik - linje - 4* træning om ugen - rejser - kurser

Hvad sker der på balles rytmelinje?: 

På balles rytmelinjen træner vi 4 gange om ugen, vores fokus er på gymnastikken, men vi arbejder også med forskellige dansegenre og andre bevægelsesmønstre.  

Vi arbejder meget med grundgymnastik samt styrke- og konditionstræning, som er vigtige grundelementer inden for gymnastikken. Hele sæsonen arbejdes der målrettet frem mod opvisningerne i foråret.

Som rytmeelev på balle vil du opleve et særligt fokus på opvisningen samt feedback og individuel vejledningen. For os er det vigtigt at igennem skoleåret flytter dig fra det niveau du befinder dig på.

I løbet at året vil der være gæsteinstruktør, på linjen. Ligeledes er der en linjetur, som i skoleåret 2019-20 går til Berlin, ligesom der vil være inspirationsture til dansestudie mm. Derudover afholder vi gymnastikcamp og workshops. 

Gymnastikuddannelse på rytmelinjen


Som en del af rytmelinjen skal alle igennem en gymnastikuddannelse. Uddannelsen er et grundforløb som giver dig nogle kompetencer ift. at være instruktør i din lokalforening.

 

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

Efterskolernes aften

Onsdag den 8. januar 2020 fra 18.00-21.00 har vi EFTERSKOLERNES AFTEN.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene Rytmisk Gymnastik, Spring-Adventure, Musik, Fodbold, Håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

Seneste nyhed

Vis alle ›
19 dec

En julehilsen fra skoledirektøren

En julehilsen fra Balle til alle jer. Læs mere ved at klikke nedenfor.

...Read More
Læs mere

Rytmisk gymnastikrelaterede billeder