Menu
10535---Balle ---Spring ---002 10535---Balle ---Traening ---008 10535---Balle ---Spring ---004 10535---Balle ---Traening ---003 10535---Balle ---Spring ---013 10535---Balle ---Traening ---005 10535---Balle ---Spring ---027 10535---Balle ---Spring ---032

Spring-styrke efterskole

""På spring-styrke linjen har vi fokus på, at du målrettet udvikler dig indenfor springgymnastik, samtidig med at du får opbygget en stærk og spændstig krop, hvilket er afgørende for, hvor langt du vil nå med spring.""

Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 kl. 13.00 - 17.00 
LÆS MERE HER

 

Spring - styrke - mountainbike  - 4* træning om ugen - rejser - kurser

Spring:
Gennem en udfordrende og målrettet undervisning får du rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor springgymnastik. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og arbejder frem mod delmål og mål sat for dig. Med 4,5 times spring hver uge, er der masser af mulighed for, at du dygtiggøre dig.

I træningen vil vi bl.a. arbejde med:

Springteknik

Stortrampolin

Minitrampolin

Forlæns banespring

Baglæns banespring

Behændighedsøvelser

Målsætning for den enkelte

 

Faciliteterne til spring:
Vi har en veludstyret springhal med 2 stortrampoliner, 2 fastskumsspringgrave og en løsskumsspringgrav, samt flere springbaner, minitrampoliner og flikflak-bungeer.

Styrke:
Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og laver træningsprogrammer, der rammer netop dig og dine mål. Vi har fuld fokus på styrke en gang om ugen ). De 3 andre ugentlige træninger slutter af med 20 min. styrke-/konditionstræning. I løbet af året arbejder vi med forskellige træningsformer og kommer bl.a. omkring: 

Styrketræning

Crossfit

Orienteringsløb

Mountainbike

Cirkeltræning

Intervaltræning

Spinning

Adventure Race
I løbet af året arbejder vi hen mon at deltage i et Adventure Race i maj måned. Vi øver de forskellige discipliner som indgår i løbet - det er f.eks. mountainbike, løb, orientering og samarbejde. Løbet gennemføres på mindre hold, og det er derfor vigtigt at kunne samarbejde og kende hinandens styrker.

Faciliteterne til styrketræning:
Vi har et veludstyret og hyggeligt træningslokale, med en varieret sammensætning af styrke- og konditionsmaskiner og et udendørs Crossfit område. Omgivelserne omkring skolen giver endvidere gode muligheder for udendørs fitness.

SpringCamp
Vi planlægger og gennemfører på linjen en drenge-springcamp for 10-14 årige drenge. Campen bliver planlagt i fællesskab og giver dig mulighed for at snuse til hvad det vil sige at være instruktør i en gymnastikforening. I løbet af skoleåret har du samtidig mulighed for at prøve dit ”trænergen” af som hjælpeinstruktør på gymnastikhold i den lokale gymnastikforening.

På Balles Spring-styrke linje er der plads og tid til den enkelte elev. Vi er 2 underviser til 20 elever og det giver netop mulighed for, at du bliver set og får den bedste undervisning!

Se i øvrigt en inspirationsvideo om spring-styrke linjen samt et uddrag fra vores opvisning i Forum Horsens.

 

Åbent hus aften

Kom og besøg os tirsdag den 21. maj 2019 til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

Læs mere her

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

Seneste nyhed

Vis alle ›
29 sep

Efterskolernes dag 2019

Søndag den 29. september er det efterskolernes dag.
Detaljeret program:

Fra Kl. 13.00: Rundvisning ...Read More

Læs mere

Spring-styrkerelaterede billeder