Menu
10535---Balle ---Spring ---002 10535---Balle ---Traening ---008 10535---Balle ---Spring ---004 10535---Balle ---Traening ---003 10535---Balle ---Spring ---013 10535---Balle ---Traening ---005 10535---Balle ---Spring ---027 10535---Balle ---Spring ---032

Spring-styrke efterskole

"På spring-styrke linjen har vi fokus på, at du målrettet udvikler dig indenfor springgymnastik. Samtidig får du opbygget en stærk og spændstig krop, hvilket er afgørende for, hvor langt du vil nå med spring."

Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 kl. 13.00 - 17.00 
LÆS MERE HER

 

Spring - styrke - mountainbike  - 4* træning om ugen - rejser - kurser

Spring:
Gennem en udfordrende og målrettet undervisning får du rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor springgymnastik. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og arbejder frem mod delmål og mål sat for dig. Med 4,5 times spring hver uge, er der masser af mulighed for, at du dygtiggøre dig.

I træningen vil vi bl.a. arbejde med:

  • Springteknik
  • Stortrampolin
  • Minitrampolin
  • Forlæns banespring
  • Baglæns banespring
  • Behændighedsøvelser
  • Målsætning for den enkelte


Faciliteterne:
Vi har en veludstyret springhal med 2 stortrampoliner, 2 fastskumsspringgrave og en løsskumsspringgrav, samt flere springbaner, minitrampoliner, flikflak-bungee og videoforsinkelsesudstyr.

Gymnastikuddannelse 1
DGI´s gymnastikuddannelse er ligeledes en del af det at have spring-styrke på linje. Uddannelsen tages i samarbejde med rytmelinjen og giver dig mulighed for efterfølgende at blive instruktør i en gymnastikforening. I løbet af skoleåret har du samtidig mulighed for at prøve dit ”trænergen” af som hjælpeinstruktør på gymnastikhold i den lokale gymnastikforening.

Styrke:
Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og laver træningsprogrammer, der rammer netop dig og dine mål. Vi har fuld fokus på styrke en gang om ugen ). De 3 andre ugentlige træninger slutter af med 20 min. styrke-/konditionstræning. I løbet af året arbejder vi med forskellige træningsformer og kommer bl.a. omkring:

Styrketræning
Crossfit
Styrkeløft
Mountainbike
Cirkeltræning
Intervaltræning
Spinning

Faciliteterne:
Vi har et veludstyret og hyggeligt træningslokale, med en varieret sammensætning af styrke- og konditionsmaskiner. I løber af 2016 udvider vi med et udendørs crossfit område. Omgivelserne omkring skolen giver endvidere gode muligheder for udendørs fitness.

Derudover afholder vi, i løbet af skoleåret, linjedage, gymnastikcamp, workshops og meget mere.

På Balles Spring-styrke linje er der plads og tid til den enkelte elev. Vi er 2 underviser til 20 elever og det giver netop mulighed for, at du bliver set og får den bedste undervisning!

Se i øvrigt en inspirationsvideo om spring-styrke linjen samt et uddrag fra vores opvisning i Horsens.

 

Åbent hus aften

Kom og besøg os tirsdag den 21. maj 2019 til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

Læs mere her

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

Seneste nyhed

Vis alle ›
01 jul

Job på Balle

Drømmer du om at arbejde på Balle Musik- & Idrætsefterskole og blive en del af et ...Read More

Læs mere

Spring-styrkerelaterede billeder