Menu
_SDL1751 _SDL1736

Boglige fag

“Det faglige fundament styrker dig til fremtiden.”

Boglig undervisning er en vigtig del af dit ophold på Balle. Vi bestræber os på et højt fagligt indhold som grundlag for din videre færd på en ungdomsuddannelse.

Undervisningen foregår i teams, hvor du er en del af et team 9 eller team 10. Det betyder, at du vil opleve både klasseundervisning og undervisning, hvor alle klasser i et team arbejder sammen. For at styrke din evne til samarbejde med andre i forskellige sammenhænge, tilrettelægger vi også skoleåret med længere undervisningsforløb og projekter. Det giver dig mulighed for at fordybe dig i emner og undertiden inddrage flere fag. Du får udfordret din faglighed og lærer vigtigheden af både din egen og andres deltagelse og engagement.

Vi underviser med moderne udstyr på smartboards, og notater fra timen kan efterfølgende sendes til dig og dine kammerater.

Din hverdag med fag, linjer og gymnastik
Vi skaber en varieret og indholdsrig hverdag, hvor du veksler mellem boglig undervisning, linjeundervisning og gymnastik. Sådan kombinerer vi indlæring og fysisk aktivitet, så du hele tiden kan føle dig motiveret. Hver aften har vi lektietime, hvor de daglige lektier klares, og i samme tidsrum er der lektiecafe med lærerhjælp. 


Bemærk at undervisningen i alle fag følger bekendtgørelser for folkeskolen, og du vil som elev komme til terminsprøver i alle fag og aflægge FSA for 9. klasse og FS10 for 10. klasse, når året er omme. Specielt for vores skole er det, at tysk eller fransk og fysik/kemi er obligatoriske fag. 


En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Seneste nyhed

Vis alle ›
07 mar

Kom og besøg os onsdag den 7. marts

Interesserer du dig for fodbold, musik, rytmisk gymnastik, spring-styrke eller håndbold?Eller vil du gerne høre lidt ...Read More
Læs mere