Menu
10535---Balle ---Spisesal ---024 10535---Balle ---Spisesal ---023 10535---Balle ---Spisesal ---007

Kost og trivsel

”På Balle støtter vi trivslen ved at tilbyde sund og næringsrig kost.”

På Balle er vi vilde med sund og variereret mad. Mad som medvirker til at du kan holde dig frisk dagen lang og er klar til såvel idrætslige som boglige aktiviteter.

Det betyder, at vi benytter os af de forskellige kornsorter, fedtfattige mælkeprodukter, variationer af kartofler og kød. Vi fokuserer både på dit blodsukker og dine muligheder for at spise måltider jævnt henover dagen.(Samtidig med at vi gør alt for at følge de 10 kostråd fra Fødevarestyrelsen se link: www.altomkost.dk/deofficielleanbefalingertilensundlivsstil/de-officielle-kostraad/

Du får dagligt 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider, der af udvalgt med variation, sundhed og overskud for øje.

Kage og andet sødt:
 Man må godt hygge ind i mellem!
 Derfor serverer vi med god samvittighed kage eller andet sødt i løbet af ugen.


Vores dygtige køkkenpersonale laver en ugeplan, der er tilpasset elevernes træning og kropslige udvikling. Desuden har vi ansat en fysioterapeut, som behandler eventuelle skader eller hjælper os med forebyggelse af overbelastningsskader. Det kan du læse mere om ved at klikke HER.

Vi ønsker således at informere eleverne om sund kost og korrekt træning.

FAGLÆRT PERSONALE

Køkkenet er bemandet med faglært personale, der alle gør deres bedste for at skabe nogle gode mad oplevelser og et godt miljø. Et miljø som vores oplever på tættest hold, da alle elever deltager i køkkenopgaverne i forbindelse med efterskoleopholdet. Der bliver lagt vægt på kvalitet, smag og gode oplevelser. Personalet deltaget løbende i temadage og kurser for at få inspiration og ny viden. 

Eleverne er altid velkommen i køkkenet til en dialog omkring maden ligesom vi i køkkenet er altid gerne modtager ønsker på spændende middagsretter. Når man har fødselsdag kan man komme forbi køkkenet og ønske en middagsret.

 

 

Nyt fra musiklinjen

Musiklinjen har en lang historie på Balle. Vi har lavet nogle videoer til jer, hvor tidligere musikelever fortæller om deres oplevelser.

Seneste nyhed

Vis alle ›
29 sep

Efterskolernes dag 2019

Søndag den 29. september er det efterskolernes dag.
Detaljeret program:

Fra Kl. 13.00: Rundvisning ...Read More

Læs mere