Menu
Bulgursalat

Kost og trivsel

”På Balle støtter vi trivslen ved at tilbyde sund og næringsrig kost.”

På Balle er vi vilde med sund og variereret mad. Mad som medvirker til at du kan holde dig frisk dagen lang og er klar til såvel idrætslige som boglige aktiviteter.

Det betyder, at vi benytter os af de forskellige kornsorter, fedtfattige mælkeprodukter, variationer af kartofler og kød. Vi fokuserer både på dit blodsukker og dine muligheder for at spise måltider jævnt henover dagen.(Samtidig med at vi gør alt for at følge de 10 kostråd fra Fødevarestyrelsen se link: www.altomkost.dk/deofficielleanbefalingertilensundlivsstil/de-officielle-kostraad/

Du får dagligt 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider, der af udvalgt med variation, sundhed og overskud for øje.

Kage og andet sødt:
Man må godt hygge ind i mellem!
 Derfor serverer vi med god samvittighed kage eller andet sødt i løbet af ugen.


Vores dygtige køkkenpersonale laver en ugeplan, der er tilpasset elevernes træning og kropslige udvikling. Desuden har vi ansat en fysioterapeut, som behandler eventuelle skader eller hjælper os med forebyggelse af overbelastningsskader. Det kan du læse mere om ved at klikke HER.

Vi ønsker således at informere eleverne om sund kost og korrekt træning.

FAGLÆRT PERSONALE

Køkkenet er bemandet med faglært personale, der alle gør deres bedste for at skabe nogle gode mad oplevelser og et godt miljø. Et miljø som vores oplever på tættest hold, da alle elever deltager i køkkenopgaverne i forbindelse med efterskoleopholdet. Der bliver lagt vægt på kvalitet, smag og gode oplevelser. Personalet deltaget løbende i temadage og kurser for at få inspiration og ny viden. 

Eleverne er altid velkommen i køkkenet til en dialog omkring maden ligesom vi i køkkenet er altid gerne modtager ønsker på spændende middagsretter. Når man har fødselsdag kan man komme forbi køkkenet og ønske en middagsret

 

 

Efterskolernes aften

Kom og besøg os Onsdag den 9. januar 2019 fra 18.00-21.00 til efterskolernes aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

Læs mere her

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Seneste nyhed

Vis alle ›
14 dec

Skoleåret 2019-20- ledige pladser

Vi har enkelte ledige pladser på vores musiklinje og i vores 9. klasser. Så vil I ...Read More

Læs mere