Menu

Skilejrskole i Østrig

Balle Musik- & Idrætsefterskole tager på skitur til Østrig.

Hvert år drager Balle til Østrig for at stå på ski. Vi tager pt. til Matrei i Østrig, hvor vi bor 300 meter fra skisportstedet. Vi bor på et Alpenparks i Matrei, hvor vi har hele hotellet. Formålet med skilejrskolen er at give eleverne udfordringer og oplevelser, samt at styrke fællesskabet og sammenholdet - både imellem eleverne men også imellem lærerne og eleverne. 


Hvert år er ca. halvdelen af vores 178 elever nybegynder. De resterende har erfaring med skiløb. Vores formål er at nybegynderne skal lære at stå på ski samt at vi giver vores øvede skiløbere udfordringer. Derfor er der ikke tale om en skiferie men en skilejrskole, og det vil sige, at vi er i Østrig for at lære at stå på ski - eller blive bedre til det.

Skilejrskolen er en unik fællesoplevelse. Selvfølgelig kommer vi til alperne for at stå på ski, men der skal også være plads til hygge, kælketur, fællessamling, sang og meget mere.

Lidt info
Alle færdselsregler vedr. skiløb gennemgåes inden afgang fra Danmark. Alle inddeles i grupper efter niveau og tager så ud i anlægget med en lærer, der står for undervisning og aktiviteter. Det kan være enkelte skihold, som har Østrigsk skiinstruktør.

Der vil være tidspunkter hver eftermiddag, hvor eleverne har fri. Man må ikke køre alene, men kun i grupper, så man kan holde øje med hinanden. Eleverne får ikke lov til at køre på pister, som de ikke har prøvet med en underviser. Og minimum 3 personer sammen. 

Når eleverne slippes fri, vil der stadig være lærere, der kører rundt i hele anlægget og underviser og giver gode råd. 

 

 

Efterskolernes aften

Kom og besøg os Onsdag den 9. januar 2019 fra 18.00-21.00 til efterskolernes aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

Læs mere her

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Seneste nyhed

Vis alle ›
14 dec

Skoleåret 2019-20- ledige pladser

Vi har enkelte ledige pladser på vores musiklinje og i vores 9. klasser. Så vil I ...Read More

Læs mere