10535---Balle ---Fodbold ---067 10535---Balle ---Handbold ---016 10535---Balle ---Gymnastik ---024 10535---Balle ---Musik ---012 10535---Balle ---Spring ---002

Camp i påsken

Kunne du tænke dig at opleve efterskolelivet samt musik, fodbold, håndbold spring-styrke og rytmisk gymnastik, så har vi et godt tilbud til dig i påsken.

Campen henvender sig til 4.-6. klassetrin og er en efterskolecamp. På campen vil du blive undervist af både lærere samt skolens efterskoleelever.

Campen foregår fra mandag den 15. April kl. 9.00 til tirsdag den 16. April kl. 12.00. Endelig program vil senere fremgå af hjemmesiden.

Dagene vil være varieret og sjove. Du skal vælge 1 af skolens linjer til første dag. Tirsdag SKAL du vælge 2 linjer, som ikke må være den samme som første. Campen er med overnatning samt forplejning. Overnatningen foregår i klasseværelser og der vil være tilsyn hele tiden.

Pris: 200 kroner hvilket inkluderer fuld forplejning samt en Balle trøje.

Mobilepay: 66005
Tekst: Camp + navn på deltager.
Tilmelding er først endelig, når betalingen er gennemført.

Spørgsmål vedr. campen: Kern Lyhne: kl@balle-efterskole.dk

Påskecamp 2019

Åbent hus aften

Kom og besøg os Onsdag den 6. marts til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.