10535---Balle ---Musik ---028 10535---Balle ---Handbold ---063 10535---Balle ---Fodbold ---019 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Spring ---004

Camp i påsken

Kunne du tænke dig at opleve efterskolelivet samt musik, fodbold, håndbold spring-styrke og rytmisk gymnastik, så har vi et godt tilbud til dig i påsken.

AFLYSNING GRUNDET CORONAVIRUS

Kære alle tilmeldte til påskecamp 2020,

I henhold til regeringens direktiver onsdag aften, lukker vi Balle ned med øjeblikkelig virkning. Vi skal lukke fra dags dato og indtil videre i uge 12 og 13.

Med baggrund i dette har vi valgt at aflyse påskecampen. Der vil desværre ikke komme en ny dato for 2020. Vi er klar igen i 2021.

Vi er kede af situationen, men bakker selvfølgelig op omkring beslutningen fra regeringen.

Campen henvender sig til 4.-6. klassetrin og er en efterskolecamp. På campen vil du blive undervist af både lærere samt skolens efterskoleelever.

/ På vegne af Balle

Efterskolernes aften

Onsdag den 8. januar 2020 fra 18.00-21.00 har vi EFTERSKOLERNES AFTEN.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene Rytmisk Gymnastik, Spring-Adventure, Musik, Fodbold, Håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.