310816-Berens -Balle Efterskole -803 310816-Berens -Balle Efterskole -884

9. klasse projektuge

Projektuge på Balle fortalt af elever fra 9. klasse

Det er fedt at have projektuge. Vi får ny viden omkring et bestemt område, og vi synes personligt selv, at det er et meget interessant emne vi arbejder med. Vi lærer hinanden at kende på en ny og samarbejdende måde, og det synes vi er godt.

Faktisk meget hyggeligt at holde fokus og samtidig at kunne hygge sig. Vi skal jo selv disponere over vores tid.

Vi synes det er en god måde at arbejde på, hvor vi får lidt mere friere tøjler end til hverdag. Derfor er vi blevet mere koncentrerede omkring vores opgaveskrivning. Vi har valgt i vores gruppe, at vi ikke følger de normale pauser, da vi synes det er bedre at fortsætte, hvis man er inde i en god stime, det dumt at ødelægge rytmen ved at holde pause midt i den.

Det er sjovt selv at have ansvar for at få tingene lavet, og at man selv bestemmer pauser, når man har brug for et break.

/ 9. klasserne på Balle

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Besøg vores webshop

Vidste du at vi har vores egen webshop?
Brug venligst følgende login:
Brugernavn: Balle
Password: efterskole