Menu
Jule

Julen 2017

Glædelig jul og godt nytår

Julen nærmer sig og det betyder at kalenderåret 2017 snart er ved vejs ende. Et begivenhedsrigt år er hermed ved at være afsluttet, og vi kan se tilbage på mange store oplevelser. 
På Balle Musik- & Idrætsefterskole betød det blandt andet, at vi i sommer sagde farvel til elevhold 2016-17 og i august bød vi det nuværende elevhold velkommen. Elevhold 2016-17 benyttede iøvrigt lejligheden til at forlænge opholdet en uge, da der var landsstævne i Aalborg. Et flot punktum på et minderigt skoleår blev hermed sat på smukkeste vis.

Nu er en ny historie ved at blive skrevet med vores nuværende elever. Hvis vi husker tilbage til søndag den 13. august, hvor 178 håbefulde elever indtog Balle og sagde farvel til mor og far, er der sket mange spændende ting. Introtur med kontaktgruppen, linjedage, forældreweekend, søskendeweekend, uddannelsesaften, OSO/projektuge og meget mere. Men vigtigst af alt er samværet med hinanden. Eleverne imellem og kontakten mellem lærer og elever. Glæden ved at være sammen, respekten for fællesskabet og den personlige udvikling som opstår i et godt fællesskab. På det område er der sket en stor udvikling ved hver enkelt elev siden søndag den 13. august. Men vi er ikke færdige med at udfordre den personlige udvikling.

Til sidst et stort  tak for året der gik til alle samarbejdspartnere, kollegaer, skolekreds og forældre. Tak for et godt samarbejde i det forgangende år. Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

 

 

 

Seneste nyhed

Vis alle ›
29 jun

Rigtig god sommer

Senere i dag fredag siger vi farvel til elevhold 2017-18. I skrivende stund er eleverne i ...Read More

Læs mere

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.