Jule

Julen 2018

Glædelig jul og godt nytår

Julen nærmer sig og det betyder at kalenderåret 2018 snart er ved vejs ende. Et begivenhedsrigt år er hermed ved at være afsluttet, og vi kan se tilbage på mange store oplevelser.
På Balle Musik- & Idrætsefterskole betød det blandt andet, at vi i sommer sagde farvel til elevhold 2017-18 og i august bød det nuværende elevhold velkommen.

Nu er en ny historie ved at blive skrevet med vores nuværende elever. Vi husker tilbage til søndag den 12. august, hvor 178 håbefulde elever indtog Balle og sagde farvel til mor og far. Og der er sket mange spændende ting siden. Introtur med kontaktgruppen, Berlin, linjedage, forældreweekend, søskendeweekend, uddannelsesdag, OSO/projektuge og meget mere. Efter nytår venter så skituren til Østrig.
Men vigtigst af alt er samværet med hinanden og glæden ved at være sammen. Eleverne imellem samt kontakten mellem lærere og elever. På det område er der sket en stor udvikling, siden vi startede. Men vi er ikke færdige endnu, og vi glæder til at starte op efter nytår med eleverne.

Til sidst et stort tak for året der gik til alle samarbejdspartnere, skolekreds og forældre. Tak for et godt samarbejde i det forgangende år. Vi ønsker Jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

10535 - Balle - Morgenmoede - 003
10535 - Balle - Gymnastik - 002
10535 - Balle - Fodbold - 079
10535 - Balle - Handbold - 019
10535 - Balle - Kor - 011

10535 - Balle - Morgenmoede - 011

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.