310816-Berens -Balle Efterskole -803 310816-Berens -Balle Efterskole -884

På Balle er vi klar til maj måned..

Maj står for døren, og på Balle betyder det, at eleverne nu er i gang med den skriftlige eksamen samt forberedelserne dertil.

For mange elever er det startskuddet til flere skoleår, hvor man har endnu mere fokus på at klare sig godt ved eksamensbordet. Nogle elever glæder sig og er spændte, mens andre har lidt ekstra sommerfugle i maven. Frygten for ikke at lykkes eller føle sig dygtige nok er en reel følelse som kan ramme eleverne. Det er noget vi på Balle er opmærksomme på at understøtte.
Vi forsøger at give eleverne de bedste forberedelser samt sparring frem mod den endelig eksamen. I den forbindelse havde vi eksempelvis besøg af Hardeep Dhanjal, som gav et inspirerende foredrag om bl.a at overvinde sin egen frygt, samt det vigtige i at tro noget mere på sig selv.

På Balle er vi gået i gang med en større udbygning af skolens køkken samt spisesal. Udbygningen giver bedre rammer til skolens køkkenpersonale. Ligeledes bliver der flere pladser i spisesalen, hvilket både er til gavn for skolens kursusafdeling, efterskole samt friskole.

Vi vil ønske jer alle en dejlig maj måned. Lad os håbe at sommeren snart kommer, og at den byder på flere solskinsdage end april måned kunne give os.

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Besøg vores webshop

Vidste du at vi har vores egen webshop?
Brug venligst følgende login:
Brugernavn: Balle
Password: efterskole