10535---Balle ---Fodbold ---067 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Handbold ---039 10535---Balle ---Musik ---014 10535---Balle ---Spring ---027

Påskecamp 2019

Oplev Balle Musik- & Idrætsefterskole i påsken

Kunne du tænke dig at opleve efterskolelivet samt musik, fodbold, håndbold, spring-styrke og rytmisk gymnastik, så har vi et godt tilbud til dig i påsken.

Campen henvender sig til 4.-6. klassetrin og er en efterskolecamp. På campen vil du blive undervist af både lærere samt skolens efterskoleelever.

Campen foregår fra mandag den 15. April kl. 9.00 til tirsdag den 16. April kl. 12.00. Endelig program vil senere fremgå af hjemmesiden.

Dagene vil være varieret og sjove. Du skal vælge 1 af skolens linjer til første dag. Tirsdag SKAL du vælge 2 linjer, som ikke må være den samme som første. Campen er med overnatning samt forplejning. Overnatningen foregår i klasseværelser og der vil være tilsyn hele tiden.

Pris: 200 kroner hvilket inkluderer fuld forplejning samt en Balle trøje.

Mobilepay: 66005
Tekst: Camp + navn på deltager.
Tilmelding er først endelig, når betalingen er gennemført.

Spørgsmål vedr. campen: Kern Lyhnekl@balle-mail.dk

Tilmeld dig her    Tilmeld dig her    Tilmeld dig her    Tilmeld dig her    Tilmeld dig her

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.