Pressemeddelse håndboldlinjen

Søren Rasmussen har lavet en ny 1 årig aftale med Balle Musik- & Idrætsefterskole.

Håndboldlinjen på Balle får også i skoleåret 2018-2019 glæde af Søren Rasmussens håndboldfaglige evner. Søren  Rasmussen skal også i det kommende skoleår være konsulent for skolens målmænd. Søren Rasmussen, som har erfaringer fra landsholdet samt udlandet, skal i de kommende 2 år tørne ud for Ribe-Esbjerg HH i den bedste danske række. Så det er en erfaren målmandstræner som Balles målmænd får glæde af.

Én af Balles nuværende målmænd, Frederik Skovgaard Sørensen, har følgende beskrivelse af samarbejdet med Søren Rasmussen.
” Søren har udviklet mine tekniske færdigheder rigtig meget. Hans erfaringer på topniveau gør, at arbejdet med detaljerne i de afgørende situationer har dygtiggjort mig meget..

Læs hele pressemeddelelsen ved at klikke nedenfor.Pressemeddelelse håndbold

Åbent hus aften

Kom og besøg os Onsdag den 6. marts til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.