10535---Balle ---Vaerelser ---008

Skoleåret 2019-20- ledige pladser

Vi har enkelte ledige pladser på vores musiklinje. Så vil I være en del af et unikt fællesskab i skoleåret 2019-20, kan I kontakte skolen på 75881205.

Onsdag den 9. januar 2019 fra 18.00-21.00 har vi EFTERSKOLERNES AFTEN. I kan derfor benytte lejligheden til at høre mere om vores skole samt få en rundvisning af vores elever. Og hvis I allerede nu ved, at I er interesseret i skoleåret 2019-20 og er interesseret i musik, så må I gerne kontakte skolen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen :)

Vi har mødt Oliver Verwold til en snak om efterskolelivet på Balle- samt livet efter Balle. I kan høre om Olivers oplevelser på musiklinjen samt Balle her:

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.