Vores afdelinger

Balle Musik- & Idrætsefterskole er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev. Vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-adventure, musik, fodbold, håndbold, samt gymnastik for alle.

Balle Friskole er en Grundtvig-Koldsk skole, der tilbyder 0. – 9. klasse. Her er trivsel, dialog, ansvarlighed, livsoplysning, fællesskab, glæde, faglighed og udvikling i centrum.

Balle Børnehave lægger vægt på at skabe et trygt miljø for dit barn, hvor det gennem leg, aktiviteter og samspil med andre får muligheden for at udvikle sig.

Balle Kursus & Læring gennemfører kurser i skolens fagrækker og i pædagogiske kurser på tværs af fag. På kurserne får du den seneste viden inden for dit område på et højt fagligt niveau.

Ballevej 57, 7182 Bredsten // Tel. 75 88 12 05