Elevhold 2020-21

Info til kommende elever og forældre.

Elevhold 2020-21

Udsættelse af kommende elevdag, grundet Coronavirus (opdateret 12. marts 2020)

Kære kommende elever og forældre,

Vi var ellers så klar til at møde jer alle sammen på søndag d. 15. marts, men grundet sundhedsmyndighedernes lukning af skolerne i uge 12 + 13 er vores kommende elevdag desværre udsat.

Vi arbejder i øjeblikket på at finde en alternativ dato inden sommerferien, og vi glæder os meget til at se jer på et senere tidspunkt.

Mere info følger hurtigst muligt.

Venlig hilsen os alle på Balle.

Bliv klar til skolåret 2020-21:

Kommende elevdag er: Søndag den 15. marts fra 10-18.00- mere info samt tilmelding til dagen følger.

Landsstævne 2021: I er den heldige årgang, som får mulighed for at forlænge efterskoleopholdet med en uge, da der er landsstævne i Svenborg. Info når i kommer på besøg i marts.

Skolestart: søndag d. 9 august 2020

Efterårsferie: uge 42

Juleferie: lørdag d. 19/12

Opstart efter juleferie: søndag d. 3. januar

Vinterferie: uge 7

Dagene op til påske (skærtorsdag) er almindelige skoledage

Sommerferie: lørdag d. 26. juni 2021(mulighed for landstævne efterfølgende uge i Svenborg)

Ret til ændringer forbeholdes.