Glædelig jul og godt nytår

20. december 2020

En hilsen fra Balle og skoledirektøren.

Julen nærmer sig med hastige skridt og måske er julestemningen ved at ramme jer. Med julen hører der også mange traditioner. Traditioner som minder os alle om en god og hyggelig tid med familien. Vi håber at I alle får en skøn tid med familien.

På Balle siger vi også farvel til 2020. Et år som i marts måned forvandlede sig, da Covid19 ramte Danmark. På Balle omstillede vi os. Vi sørgede for at vi i efterskolen kunne give eleverne de bedst mulige betingelser. Og derfor ser vi også tilbage på mange gode oplevelser med elevhold 2020-21 og elevhold 2019-20 som afsluttede i juni måned.

Vi håber dog for alle at 2021 bliver et år med vacciner og et samfund, der har lært en masse gennem det år, der nu er ved at være forbi.

Vi vil ønske jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Balle Musik- & Idrætsefterskole