Sommerhilsen

24. juni 2022

Det er altid med lidt blandede følelser, når vi nærmer os slutningen af skoleåret. Vi glæder os altid til at nyde sommeren med eleverne i juni måned, men omvendt er det også et tegn på skoleåret lakker mod enden. Endnu et elevhold er næsten flyveklar.
Vores elever formår at hygge sig. De nyder udtroperioden efter en langt mundtlig prøveperiode.

Udtroperioden har budt på hygge og praktiske gøremål. Eleverne har haft glidebane med masser af skum udenfor, de har gjort rent i stor stil, de har spist store is, de har dystet klassevis i konkurrencer, afsluttet på deres linjer og ugen sluttes af med en samlet lejr for alle i Vingsted, hvor der er massevis af aktiviteter og ikke mindst råhygge i stor stil.
Stemningen er i top, alle nyder det sidste af et rigtig dejligt efterskoleår.

Vi takker for oplevelserne med elevholdet 21/22.