Åbent hus aften på Balle Efterskole

”Arrangementer, der skal sikre dig den bedste start og give dig smagsprøver på efterskolelivet.”

Datoer 2018:
Torsdag den 1. november 2018

TILMELD JER HER   TILMELD JER HER   TILMELD JER HER   TILMELD JER HER

Datoer 2019:
Onsdag den 6. marts 2019
Tirsdag den 21. maj 2019

Program for åbent hus aften
18.30-18.55:
Mødes i foredragssalen – generel info om efterskolen.

19.00-19.20:
Snak om skolens linjer ved linjelærerne.

19.20-19.50:
Rundvisning af vores nuværende elever. På rundvisningen møder I bl.a. skolens 5 linjer, fodboldhåndboldspring- styrkerytmisk gymnastisk samt musik

19.50-20.30:
Mødes i spisesalen til snak om faglighed og efterskolelivet på Balle. Der er mulighed for at stille spørgsmål samt få en god snak med skolens personale.

21.00:
Tak for i aften.

Kan du ikke på ovenstående datoer er du også velkommen til at kontakte os for en snak og rundvisning på Balle Musik- & Idrætsefterskole. Du vil blive vist rundt af nuværende elever, ligesom der vil være mulighed for en snak med en efterskolelærer.

Bliv inspireret til en hverdag på Balle..

Efterskole - fodbold - håndbold - musik - spring- styrke - rytme - gymnastik

Balle Musik- & Idrætsefterskole er en skole med 178 elever. Skolen er placeret i naturskønne omgivelser 15 km. vest for Vejle.

Kendetegnet for Balle er, at vi binder det hele sammen i fællesskabet. Et fællesskab som gør et skoleår på Balle til et minde for livet.
Vores boglige fag såvel som linjer dyrkes på et fagligt højt niveau.
Ift. linjefaget, er det ikke et krav, at du har dyrket linjefaget før, du kommer til os. Interessen, engagementet og viljen til at gøre en indsats er vigtigst. Vi tror nemlig på, at vores linjer er sjovest, når det er engagement og personlig udfordring, der driver værket.
Derfor har vi også nogle meget engagerede lærere, der enten har en baggrund indenfor faget på et professionelt eller fagligt højt plan eller har den dybe interesse kombineret med evnen til at lære fra sig og motivere dig til at gøre dit bedste indenfor din interesse.
Linjefagene fylder ml. 6-8 lektioner hver uge.

Du skal vælge mellem følgende linjer:

Fodbold
Håndbold
Spring-styrke
Rytmisk-gymnastik

Åbenthus aften

Kom og besøg os torsdag den 1. november fra 18.30-21.00

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

TILMELD DIG HER