Økonomi

Her kan du finde oplysninger om skolepenge

Økonomi

Hvis vi kan tilbyde dig en plads opkræver vi et pladsreservationsgebyr på 1.000 kr. Ved udmeldelse tilbagebetales beløbet ikke.

Der opkræves et indmeldelsesgebyr på 2.000 kr. i februar måned året før skolestart. Ved udmeldelse tilbagebetales beløbet ikke.

Vores ugepris i 2018-19 er kr. 2.425 DKK. I 2019-20 er ugeprisen 2.475 DKK. Der betales i 11 rater.

Et ophold på efterskolen varer 42 uger og prisen pr. uge i skoleåret 2018/2019 er før fradrag af den statslige elevstøtte 2.425,00 DKK – inklusive alle rejser. Elevstøtten er afhængig af husstandsindkomsten to år før skolestart. Skolen vil indhente de nødvendige oplysninger.

Derfra skal trækkes statsstøtte. Du kan beregne statsstøtten via følgende link: www.efterskolerne.dk

Ved afbrydelse af opholdet i utide tilfalder der skolen et gebyr på 4 ugers opholdsbetaling, hvortil der ikke ydes offentlig støtte.