Åbent hus aften

”Arrangementer, der skal sikre dig den bedste start og give dig smagsprøver på efterskolelivet.”

Åbent hus aften på Balle Efterskole

Datoer efteråret 2020:

Kommer snarest

Program for åbent hus aften

18.30-18.55:
Mødes i foredragssalen – generel info om efterskolen.

19.00-19.20:
Snak om skolens linjer ved linjelærerne.

19.20-19.50:
Rundvisning af vores nuværende elever. På rundvisningen møder I bl.a. skolens 5 linjer, fodbold, håndbold, spring- styrke, rytmisk gymnastisk samt musik.

19.50-20.30:
Mødes i spisesalen til snak om faglighed og efterskolelivet på Balle. Der er mulighed for at stille spørgsmål samt få en god snak med skolens personale.

21.00:
Tak for i aften.

Kan du ikke på ovenstående datoer er du også velkommen til at kontakte os for en snak og rundvisning på Balle Musik- & Idrætsefterskole. Du vil blive vist rundt af nuværende elever, ligesom der vil være mulighed for en snak med en efterskolelærer.

Bliv inspireret til en hverdag på Balle..

Efterskole – fodbold – håndbold – musik – spring- styrke – rytme – gymnastik

Balle Musik- & Idrætsefterskole er en skole med 178 elever. Skolen er placeret i naturskønne omgivelser 15 km. vest for Vejle.

Kendetegnet for Balle er, at vi binder det hele sammen i fællesskabet. Et fællesskab som gør et skoleår på Balle til et minde for livet.
Vores boglige fag såvel som linjer dyrkes på et fagligt højt niveau.
Ift. linjefaget, er det ikke et krav, at du har dyrket linjefaget før, du kommer til os. Interessen, engagementet og viljen til at gøre en indsats er vigtigst. Vi tror nemlig på, at vores linjer er sjovest, når det er engagement og personlig udfordring, der driver værket.
Derfor har vi også nogle meget engagerede lærere, der enten har en baggrund indenfor faget på et professionelt eller fagligt højt plan eller har den dybe interesse kombineret med evnen til at lære fra sig og motivere dig til at gøre dit bedste indenfor din interesse.
Linjefagene fylder ml. 6-8 lektioner hver uge.

Du skal vælge mellem følgende linjer:

• Fodbold
  • Håndbold