Hvorfor 9. klasse på Balle?

På Balle har vi et rigtig godt tilbud til DIG som vælger 9. klasse på en efterskole.

Kombinere faglighed, hobby og det sociale liv

En af fordelene ved at tage en 9.klasse på Balle er, at du har mulighed for at dyrke din hobby samtidig med, at du gør din 9. klasse færdig. Den afvekslende hverdag mellem boglig, linjer samt efterskolelivet generelt giver dig en inspirerende hverdag på efterskolen. Ligeledes vil du opleve et fællesskab som medvirker til, at du motiveres  yderligere til at dygtiggøre dig.

I 9. klasse, hvor du skal tage folkeskolens afgangsprøve, er det vigtigt, at du får den undervisning, som passer til dig. Vi hjælper dig til, at du er godt rustet og forberedt til at tage en ungdomsuddannelse. Derfor går vi meget op i at vejlede dig i undervisningen og studievejledning, så du får det maksimale udbytte af vores faglige tilbud. Du bliver også modnet og udviklet ved et efterskoleår,  hvilket har stor betydning, når du skal i gang med en ungdomsuddannelse.

Linjefag

Vores linjer dyrkes på et individuelt, fagligt niveau. Det er dog ikke et krav, at du har dyrket linjefaget før, hvis du har interesse i at blive dygtigere – det vigtigste er engagement, interesse og viljen til at gøre en indsats. Derfor har vi også engagerede lærere, der har enten professionelt, fagligt høj erfaring eller dyb interesse i faget samt evnerne til at lære fra sig og motivere.

Vi tilbyder følgende 5 linjefag:

• Fodbold
  • Håndbold
  • Rytmisk gymnastik
  • Spring & Adventure

Linjefagene fylder 6-8 lektioner om ugen. Der er altså også plads til at passe de andre fag.

Information til forældre

Selvom der skal være plads til et både sjovt og lærerigt efterskole år, så skal det praktiske også være i orden. Her har vi fuld forståelse for, at forældre ønsker at få deres spørgsmål besvaret, inden de sender deres børn afsted. Derfor har vi her besvaret nogle af de mest stillede spørgsmål, som vi får.

Vi har en hel side dedikeret til at besvare mange lignende spørgsmål.

Efterskolernes aftens

Vi holder efterskolernes aften arrangement d. 11. januar 2023 kl. 18.00-21.00. Her kan du komme og se Balle Musik & Idrætsefterskole samt spørge vores lærere og elever om alt mellem himmel og jord.