Hvorfor 9. klasse på Balle?

På Balle har vi et rigtig godt tilbud til DIG som vælger 9. klasse på en efterskole.

Efterskole - 9. klasse på Balle

En af fordelene ved at tage en 9.klasse på Balle er, at du har mulighed for at dyrke din hobby samtidig med, at du gør din 9. klasse færdig. Den afvekslende hverdag mellem boglig, linjer samt efterskolelivet generelt giver dig en inspirerende hverdag på efterskolen. Ligeledes vil du opleve et fællesskab som medvirker til, at du motiveres  yderligere til at dygtiggøre dig.

I 9. klasse, hvor du skal tage folkeskolens afgangsprøve, er det vigtigt, at du får den undervisning, som passer til dig. Vi hjælper dig til, at du er godt rustet og forberedt til at tage en ungdomsuddannelse. Derfor går vi meget op i at vejlede dig i undervisningen og studievejledning, så du får det maksimale udbytte af vores faglige tilbud. Du bliver også modnet og udviklet ved et efterskoleår,  hvilket har stor betydning, når du skal i gang med en ungdomsuddannelse.