Fodbold

“Ønsker du at udvikle dig på det fodboldmæssige og på det personlige plan, og brænder du for at spille fodbold?
Så venter der dig mange gode oplevelser på fodboldlinjen.”

Fodbold efterskole

Drengelinjen:
Du vil som elev på fodboldlinjen blive undervist af Alex Nørlund. Martin Juul og Anders Bo Mikkelsen. Vi benytter også gæstetrænere. På drengefodboldlinjen er der 3 hold.

Pigelinjen:
Du vil som elev på fodboldlinjen blive undervist af Kern Lyhne og Rasmus Markussen. Vi benytter også gæstetrænere. På pigelinjen er der 2 hold.

Oplevelser på Balle:
Du vil opleve træning på højt niveau, turneringskampe i efterskoleregi, trænerkursus og meget mere. Vi er med i både Skoleligaen og DBU´s efterskoleturnering samt pokalturneringen. Derudover arrangeres der uofficielle træningskampe.

Vi er hvert år afsted på en ”linjetur” til udlandet, og har også enkeltstående linjedage der KUN står i fodboldens tegn.

Indhold:
Vi ønsker at skabe en optimal udvikling for dig og uanset dit fodboldfaglige niveau, vil vi vægte din udvikling højt i træningen. Både på det personlige plan, men også gennem holdsamarbejde, hvor det gælder om at kunne yde mest på og for holdet.

Udover individuel udvikling fokuserer vi også på fællesskabet. Træningsopstarten foregår som oftest samlet, hvorefter den inddeles efter niveau. Holdene er hele tiden dynamiske, således op- og nedrykning mellem holdene altid er muligt.
Eksempler på temaer:

Teknisk træning:
pasninger
driblinger
finter
vendinger
afslutninger
tæmninger

Taktisk træning:
pladsbestemt træning,
opbygningsspil
omstillingsspil
defensiv og offensiv organisation

Det er vores vision, at et fodboldår på Balle giver dig mange gode fodboldmæssige oplevelser. Vi mener her på Balle at fodbold er et spejl af livet. Vi mener derfor at gennem fodboldspillet kan vi bidrage til at den enkelte spiller også udvikles som menneske. Derfor vægtes både dialog og sammenhold også højt.

Målmandstræning:
Balle har indledt samarbejde med Rasmus Holm, som i 5 år har arbejdet for DanKeepers. I dag er Rasmus selvstændig og underviser mange forskellige målmænd i jylland. Dermed kan Balle tilbyde skolens målmænd en struktureret professionel målmandstræning som giver dem optimale muligheder for deres videre udvikling.

Samarbejde:
Hvis enkelte spillere har et særligt talent eller har ønsker om at prøve sig af i en eliteklub kan vi hjælpe med at formidle kontakten og lave aftaler for prøvetræning. Balle har ligeledes kontakt til flere klubber, hvor vi, efter samråd og behov, kan tilbyde 1 gang ugenlig fodboldtræning i klub. Typisk i foråret. Kontakt din fodboldlærere for yderligere info eller spørgsmål.

Personale

_sdl0887

Alex Nørlund

Tidligere professionel fodboldspiller i VB, VFF og AGF
Træneruddannelse: A-træner
Tidligere seniortræner for Odder IGF og Hedensted IF (Danmarksserie)

_sdl0959

Martin Juul

Træner Balles fodbolddrenge.
Har taget trænerkurser igennem DBU.
Har trænet i 11 år på div. U15-U16 hold i Vejle.

_sdl1559

Rasmus Markussen

Træner Balles fodboldpiger.
Trænet U15 Mesterrække, U18 Mesterreække i både Skanderborg og Fortuna Randers. Underviser på DGI 18 spotkurser med fokus på pigefodbolden.

kern_1

Kern Lyhne

Træner Balles fodboldpiger.
Tidligere professionel fodboldspiller samt U21 landsholdsspiller.
T-træner uddannet ved DBU.

11044---Balle-Portrætter---006

Daniel Bjørn

Træner Balles fodbolddrenge.
 Uddannet B1-træner ved DBU.

rasmus_holm

Rasmus Holm