Morgendagens stjerner

På Balle udvikler vi talent

Morgendagens stjerner

Balle har inviteret nogle af vores tidligere musikelever på besøg, for at spille koncert og fortælle om deres musikkarriere.
Hør deres historie her:

Oliver Verwold fra #Zinity Music

Jonas fra The White Dominos er tidligere elev på Balle:

Sangskriver Simon Glöde, bl.a. kendt fra Mentor på DR1.

Ida og Anne Sofie gik på Balle 2012/13. Ida blev i 2017 nr. 2 i
Dansk Melodi Grand Prix
.

Peter Ellekær og Thomas Wegeberg startede deres orkester Welldressed Hobos
på Balle, og fik senere samme år en 2. plads til Quasar Rock, Jelling Festival.

Kalik er et melodisk punk band. Niller Friborg gik på Balle.

Personale

_sdl1094

Jens Ulrich Madsen

Musiklærer på skolens to musiklinjer.
Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med klaver, sammenspilsledelse og komposition. Vandt i 2009 ”Stjerneprisen”. En pris der uddeles til unge danske jazz talenter.

_sdl1106

Katrine Bonderup

Musiklærer på skolens to musiklinjer.
Underviser også i kor og varetager morgensamlinger og fællessang.
Uddannet på Det Jyske Musikkonservatoriums AM-linje med hovedfagene ensembleledelse, korledelse og EM.
Har bratsch og sang som hovedinstrumenter.

niels_thorhauge

Niels Thorhauge

Jeg er uddannet cand. musicae fra Nordjysk Musikkonservatorium med hovedfag i guitar og sammenspilsledelse. Desuden har jeg flexfag i komposition og lydteknik. Jeg er yderligere en erfaren underviser i bas, klaver, sang, trommer, studieteknik og sangskrivning.

Jeg underviser på Balle tirsdag til torsdag på efterskolens musiklinie og i musikskolen.

Når jeg ikke er på Balle beskæftiger jeg mig med min egen musik og arbejder derudover freelance som lydtekniker og producer.