Rytmisk gymnastik

“Har DU lyst til at bevæge dig og arbejde koncentreret?”

Rytmisk gymnastik efterskole

“Har DU lyst til at bevæge dig og arbejde koncentreret?
Har DU lyst til at grine samt vende op og ned på rytmisk gymnastik?
Og har DU lyst til at blive udfordret på dit niveau?
Så er rytmelinjen for piger noget for dig!”

Hvad sker der på balles rytmelinje?:

På rytmelinjen træner vi 4 gange om ugen. Vores fokus er på gymnastikken, men vi arbejder også med forskellige dansegenre og andre bevægelsesmønstre.

Vi arbejder meget med grundgymnastik samt styrke- og konditionstræning, som er vigtige grundelementer inden for gymnastikken. Hele sæsonen arbejdes der målrettet frem mod opvisningerne i foråret.

Som rytmeelev på Balle vil du opleve et særligt fokus på opvisningerne samt feedback og individuel vejledningen. For os er det vigtigt, at du igennem skoleåret udvikler dig.

I løbet at året vil der være gæsteinstruktør på linjen. Ligeledes er der en linjetur, som i skoleåret 2020-21 går til København. Der vil i løbet af året også være inspirationsture til dansestudie mm.

Gymnastikuddannelse på rytmelinjen

Som en del af rytmelinjen skal alle igennem en gymnastikuddannelse. Uddannelsen er et grundforløb som giver dig nogle kompetencer ift. at være instruktør i din lokalforening.

Hvorfor Rytmelinjen?

Vi er en linje på 25-30 gymnaster med 2 trænere. Dette er helt unikt, da vi således er tæt på hver enkelte gymnast trivsel samt gymnastiske udvikling. Ligeledes bliver der skabt et godt træningsmiljø, hvor der er tryghed til at udfordre sig selv og afprøve nye ting. Vi oplever hvert år et dejligt undervisningsmiljø, hvilket også er noget vi prioriterer højt.

Personale

10535---Balle---Gymnastik---036

MALENE LYAGER

Gymnastiklærer i fællegymnastik og på rytmelinjen.
Har sideløbende dyrket gymnastik og været på diverse landsdels- og lokalhold. Har undervist i gymnastik siden 2008.

nanna

NANNA REFSGAARD IVERSEN

Har undervist forskellige gymnastikhold i 12 år og har selv dyrket gymnastikken siden barnsben. Jeg har gået på diverse lokalhold i form af mixhold og andre øvede pigehold. Derudover har dansen været en del af mit bevægelsesmønster, som jeg mødte på Gerlev Idrætshøjskole i 2011. Sidenhen har jeg været på Stepz danseuddannelse, københavns mini-rep. og Ollerups dansekompagni.