Rytmisk gymnastik

“Har DU lyst til at bevæge dig og arbejde koncentreret?”

Rytmisk gymnastik efterskole

“Har DU lyst til at bevæge dig og arbejde koncentreret?
Har DU lyst til at grine samt vende op og ned på rytmisk gymnastik?
Og har DU lyst til at blive udfordret på dit niveau?
Så er rytmelinjen for piger noget for dig!”

Hvad sker der på balles rytmelinje?:

På balles rytmelinjen træner vi 4 gange om ugen, vores fokus er på gymnastikken, men vi arbejder også med forskellige dansegenre og andre bevægelsesmønstre.

Vi arbejder meget med grundgymnastik samt styrke- og konditionstræning, som er vigtige grundelementer inden for gymnastikken. Hele sæsonen arbejdes der målrettet frem mod opvisningerne i foråret.

Som rytmeelev på balle vil du opleve et særligt fokus på opvisningen samt feedback og individuel vejledningen. For os er det vigtigt at igennem skoleåret flytter dig fra det niveau du befinder dig på.

I løbet at året vil der være gæsteinstruktør, på linjen. Ligeledes er der en linjetur, som i skoleåret 2019-20 går til Berlin, ligesom der vil være inspirationsture til dansestudie mm. Derudover afholder vi gymnastikcamp og workshops.

Gymnastikuddannelse på rytmelinjen

Som en del af rytmelinjen skal alle igennem en gymnastikuddannelse. Uddannelsen er et grundforløb som giver dig nogle kompetencer ift. at være instruktør i din lokalforening.

Personale

10535---Balle---Gymnastik---036

MALENE LYAGER

Gymnastiklærer i fællegymnastik og på rytmelinjen.
Har sideløbende dyrket gymnastik og været på diverse landsdels- og lokalhold. Har undervist i gymnastik siden 2008.

nanna

NANNA REFSGAARD IVERSEN

Har undervist forskellige gymnastikhold i 12 år og har selv dyrket gymnastikken siden barnsben. Jeg har gået på diverse lokalhold i form af mixhold og andre øvede pigehold. Derudover har dansen været en del af mit bevægelsesmønster, som jeg mødte på Gerlev Idrætshøjskole i 2011. Sidenhen har jeg været på Stepz danseuddannelse, københavns mini-rep. og Ollerups dansekompagni.