Efterskolernes aften

1 gang om året kan man besøge Balle til efterskolernes aften.

Efterskolernes aften - kom og besøg Balle

Efterskolernes aften 2021

Onsdag den 13. januar 2021 fra 18.00-21.00 har vi EFTERSKOLERNES AFTEN, hvor vi åbner dørene, så I kan komme og se vores skole.

I er meget velkommen til at komme og opleve vores dejlige skole. Der vil være rundvisning af vores nuværende elever. På rundvisningen møder I bl.a. skolens 5 linjerfodboldhåndboldspring-adventurerytmisk gymnastisk samt musik. Her er det muligt  at høre om livet på linjerne samt stille spørgsmål.

Skolen er vært for en kop kaffe og kage. Vi glæder os til at invitere jer indenfor.

Se ventelister samt ledige pladser ved at klikke HER

På gensyn i januar 🙂

/ Team Balle

Balle Musik- & Idrætsefterskole er en skole med 178 elever. Skolen er placeret i naturskønne omgivelser 15 km. vest for Vejle.

Kendetegnet for Balle er, at vi binder det hele sammen i fællesskabet. Et fællesskab som gør et skoleår på Balle til et minde for livet.
Vores boglige fag såvel som linjer dyrkes på et fagligt højt niveau.
Ift. linjefaget, er det ikke et krav, at du har dyrket linjefaget før, du kommer til os. Interessen, engagementet og viljen til at gøre en indsats er vigtigst. Vi tror nemlig på, at vores linjer er sjovest, når det er engagement og personlig udfordring, der driver værket.
Derfor har vi også nogle meget ngagerede lærere, der enten har en baggrund indenfor faget på et professionelt eller fagligt højt plan eller har den dybe interesse kombineret med evnen til at lære fra sig og motivere dig til at gøre dit bedste indenfor din interesse.
Linjefagene fylder ml. 6-8 lektioner hver uge.

Du skal vælge mellem følgende linjer:

Fodbold
Håndbold
Spring-adventure
Rytmisk-gymnastik

Vores boglige fag såvel som linjer dyrkes på et fagligt højt niveau.
Linjefagene fylder ml. 6-8 lektioner hver uge.

Du skal vælge mellem følgende linjer:

Fodbold
Håndbold